top of page
Forever Royal Jelly/Матичен Млеч

Forever Royal Jelly/Матичен Млеч


60 таблети

 

 

 

Матичниот млеч се лачи од фаринксовите жлезди на пчелата. Таа „супер храна” на пчелите се меша со ензими и се дава на оние кои ќе станат матици. Пчелата-мајка се храни претежно со него низ целиот свој високо продуктивен живот и благодарение на тоа снесува до 3000 јајца на ден во текот на следните 6 години. Пчелите-работнички кои јадат обичен мед живеат само четири-шест седмици.

 • ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

  СОСТАВ

  Матичен млеч во прав - 250 мг, сорбитол, фруктоза, лимонска киселина, природна арома на портокал, стеаринска киселина, магнезиум стеарат и силициум диоксид.

   

  ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА

  По една таблета два пати на ден.

   

  ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Дава енергија и го поддржува имунитетот.
  • Лесно се апсорбира од организмот.
  • Без конзерванси и вештачки бои и аромати.
 • ДОСТАВА

  Достава со карго низ цела Македонија

ден2.174,00 Regular Price
ден2.065,30Sale Price
Product Page: Stores_Product_Widget
bottom of page