top of page
Forever Bee Pollen/Пчелен Полен

Forever Bee Pollen/Пчелен Полен

Код: 026
100 таблети

 

 

 

Често наречен “идеална храна од природата” поленот е енергетски извор на човекот повеќе од илјадници години. Секоја таблета на Forever Bee Pollen содржи корисни состојки, неопходни за вашето добро здравје, за енергија и издржливост неопходна за секој организам.

 • ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

  ОСТАВ

  Пчелен полен 500 мг

  Мед, стеаринска киселина, силицум двооксид и матичен млеч.

   

  ПРЕПОРАКА ЗА ДОЗИРАЊЕ

  Земете мало количество (1/4 таблетка), за да се уверите дека не сте алергични, а потоа постепено зголемувајте ја дневната доза на три пати по една таблета. Консултирајте се со лекар пред да започнете со користењето на овој или друг додаток во исхраната.

   

  ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Мултивитамински и мултиминерален додаток.
  • Ја зголемува енергијата.
  • Помага во варењето на храната.
  • Ги ублажува симптомите на алергија.
 • ДОСТАВА

  Достава со карго низ цела Македонија

ден1.005,00 Regular Price
ден954,75Sale Price
Product Page: Stores_Product_Widget
bottom of page