Forever Aloe Multi-Purpose Detergent/Универзало средство за чистење со Алое

Forever Aloe Multi-Purpose Detergent/Универзало средство за чистење со Алое

Код: 307-946 мл

Мие, чисти и плакне се во вашиот дом од садови до подови, облека до прозори. Револуционерната формула на овој препарат лесно ја отстранува маснотијата и е многу концентриран, но е мошне нежен со облеката, домот, околината и вашите раце.Овој течен концентрат содржи омекнувач, во комбинација со благата моќ на вистинскиот гел од алое вера.

 • ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

   

  СОСТАВ

  Воден раствор на површински активни материи (натриум алкиларил сулфонат, алкил фенил полиетокси алкохоли), растворувач (натриум ксилен сулфонат), омекнувачки средства(Алое Вера Гел), мирис, полирачки средства за оптика, боја (хидацидно небесно сино, 50% течност).

   

  ПРЕПОРАКА ЗА ДОЗИРАЊЕ

  За перење: користете 30 мл при нормално полнење на машината за перење облека. За отстранување на флеки, нанесете мала количина од препаратот директно врз флеката, додадете вода и накиснете го пред перење.

  За општо чистење: користете 80 мл на 5 л вода.

   

  ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Повеќефункционален концентриран препарат за чистење.
  • Не содржи фосфор.
  • Еколошки усогласени состојки-анјонски и нејонски површински активни материи биолошки разградливи.
  • Блага формула која ги штити рацете и облеката.

   

  Забелешка: Forever Aloe MPD не е соодветен за употреба во машина за садови.

 • ДОСТАВА

  Достава со карго низ цела Македонија

ден1.660,00 Regular Price
ден1.577,00Sale Price