top of page
Forever Active Pro-B /Форевер актив про-Б

Forever Active Pro-B /Форевер актив про-Б

SKU: 364215376135199

Код: 610
30 капсули

 

 

 

Балансирана патентирана комбинација од шест клинички проучувани пробиотични соеви за поддршка на варењето на храната, подобрување на апсорпцијата на хранливите материи и поддршка на имунитетот. Форевер актив про-Б обезбедува над 8 милијарди CFU (единици кои формираат колонии) во една доза, заштитени со ексклузивна криогенска технологија и уникатно пакување.

 • ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

  СОСТАВ

  Патентирана пробиотичка комбинација со 8 млрд. CFU (единици кои формираат колонии): бифидобактериум лактис (5,2 млн./30 mg), лактобацилус рамнозус (1,15 млн. / 20 mg), лактобацилус реутери (580 млн. / 10 mg), лактобацилус ацидофилус (580 млн. / 8 mg), бифидобактериум лонгум (200 млн. / 5 mg), бифидобактериум бифидум (290 млн. / 5 mg); хидролизиран пченкарен декстрин, фруктоолигосахариди, глазура (хидроксипропил метилцелулоза), средство против згрутчување (магнезиум стеарат, силициум диоксид), обојувач (титан диоксид).

   

  ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА

  По една капсула дневно сo вода 30 мин. пред оброк.

   

  ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Помага за здравјето на дигестивниот систем.
  • Има способност да ја избегне стомачната киселина за оптимален пренос на бактериите до цревата.
  • Содржи 6 синергични активни соеви, како и клинички проучениот лактобацилус рамнозус.
  • Над 8 милијарди CFU (единици кои формираат колонии).
  • Криогенски заштитените соеви ја обезбедуваат ефикасноста и издржливоста на производот.
  • Не содржи соја и алергени.
 • RETURN & REFUND POLICY

  I’m a Return and Refund policy. I’m a great place to let your customers know what to do in case they are dissatisfied with their purchase. Having a straightforward refund or exchange policy is a great way to build trust and reassure your customers that they can buy with confidence.
 • ДОСТАВА

  Вршиме достава со карго низ цела Македонија

ден2.421,00 Regular Price
ден2.299,95Sale Price
Product Page: Stores_Product_Widget
bottom of page